XIV MOSTRA D’EMPRESES I MERCAT RENAIXENTISTA

XIV MOSTRA D'EMPRESES I MERCAT RENAIXENTISTA
Compartir

18/11/2019

Un any més, la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Mutxamel, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, ha organitzat la XIV edició de la Mostra d’Empreses acompanyada d’un Mercat Renaixentista, que tindrà lloc durant el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre. Comptarà amb més de 42 expositors, en la seua majoria empreses de la localitat, i comptarà amb la participació d’associacions locals. El públic que la visite podrà conéixer els serveis i productes que ofereixen les empreses i algunes associacions locals, i serà un marc de punt de contacte entre qui participa/expositor i el client potencial.
Per això, com indica Antonio Sola Suárez, regidor delegat, és una bona oportunitat per a la promoció de les empreses i millora de la imatge comercial d’estes.
Unim oci i negoci amb les diferents actuacions musicals, tallers i activitats que s’oferixen en la zona de la Mostra d’empreses.
La Mostra d’empreses es complementa amb un Mercat Renaixentista situat al voltant de l’església del Salvador i comptarà amb nombroses parades artesanals, tavernes i una àmplia gamma de tallers participatius i d’oficis d’antany.
Els xiquets podran gaudir de tallers infantils, Cavallets Leonardo da Vinci, titelles, contacontes i una gran ludoteca, formada amb jocs musicals i jocs antics.
Estos dos esdeveniments, amenitzats amb animació musical i teatral de carrer, i sota una minuciosa decoració renaixentista, faran que visitar Mutxamel durant eixe cap de setmana siga tota una diversió en un ambient perfecte.
Tant la Mostra d’Empreses com el Mercat Renaixentista tindran lloc al voltant de l’església el Salvador , Pl. Nova, C/ Músic Rafael Rodríguez Albert i Felipe Antón, de 10.30 h a 14.30 h i de 17.00 h a 22.00 h el dissabte, el tancament del diumenge serà a les 21 :00 h.
En la pàgina mutxamel.org pot consultar-se tot l’ampli ventall d’animació i activitats que tindran lloc i conéixer el nom dels expositors participants.