XI EDICIÓ DE LA JORNADA GASTRONÒMICA DEL CFPA DE MUTXAMEL

10/04/2018

Tots estem d’acord que cap cosa unix més les persones que compartir un bon menjar. No importa ni la teua procedència, ni les teues idees polítiques o religioses. Afortunadament, la gastronomia trenca tota diferència. Un any més, el passat dimecres 3 d’abril a les instal·lacions de l’IES L’ALLUSSER, vam celebrar la XI Jornada Gastronòmica Internacional i, com no podia ser d’una altra forma, ha resultat un èxit. Quaranta plats de diferents nacionalitats, elaborats per alumnes del nostre Centre de FPA, van ser motiu més que suficient per a convertir aquest acte en tota una celebració.

Els països participants van ser: Alemanya, Algèria, l’Argentina, Bèlgica, el Brasil Bulgària, la Xina, Cuba, Espanya, França, La Reunió (França ), Itàlia, Kazakhstan, el Marroc, Sàhara Occidental ,Suècia ,Veneçuela i una representació de la gastronomia de la C. Valenciana.

En definitiva, el Centre de Formació de Persones Adultes de l’Ajuntament de Mutxamel es convertix, un any més, en el reflex d’un municipi dinàmic i obert a altres cultures, idees i formes de vida que no fan sinó enriquir la seua gent. Gràcies a tots i a totes i…fins a l’any que ve.