WIFI4EU, WIFI GRATUÏT I DE QUALITAT A MUTXAMEL

banner noticia

15/04/2021

El projecte, amb un cost total de 15.000€, es finança íntegrament amb fons europeus

L’Ajuntament de Mutxamel ha presentat el projecte WIFI4EU, iniciativa de la Comissió Europea que té l’objectiu de donar connexió wifi de qualitat, gratuït i obert per a tots els veïns en espais públics i edificis municipals. Este projecte, dins de les actuacions de “Connectar Europa” vol tancar la bretxa digital que hi ha entre les persones i els territoris.

El projecte, amb un cost total de 15.000€, es finança íntegrament amb fons europeus. En total són 27 punts wifi, distribuïts tant en l’interior (18) com en l’exterior (9), en alguns dels edificis i llocs més representatius de la localitat: edifici de l’Ajuntament, Casa de Cultura, Centre Social Polivalent, Poliesportiu i places de Miguel Hernández i Nova, entre d’altres.

L’Ajuntament, en paraules del regidor d’Informàtica i NT, Antonio Sola, té previst continuar ampliant, ja amb fons propis, les zones de cobertura d’este projecte al llarg d’este mateix any. Les noves zones a les quals està previst arribar són la Casa del Ravalet, el Casal de la Joventut, el parc El Canyar de les Portelles, els centres socials de Bonalba i l’Horta, i ampliar la cobertura del Poliesportiu.