VOLUNTARIAT VIRTUAL PEL VALENCIÀ A MUTXAMEL

28/04/2020

L’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Mutxamel presenta la campanya de Voluntariat pel Valencià, ara que no podem eixir al carrer, però continuem vivint i treballant, jugant i estimant en valencià. I s’adreça a qui vol aprendre’l i a qui vol compartir l’estima pel valencià.
I ho fa amb una campanya que anomena Adopta un clític, perquè l’aprenent quan parle en valencià ha de fer servir els pronoms clítics, eixos pronoms que acompanyen un verb per a complementar-lo, per a cohesionar el text oral o escrit, i el domini d’estos és una prova de competència lingüística, per això els demanem que els facen servir en les xarxes socials on participen i es convertisquen així en usuaris del valencià. Pel que fa al voluntari, adoptar un clític perquè l’aprenent veja com funcionen en la conversa. A uns i altres els demanem que facen servir l’etiqueta #Adoptaunclític en les seues xarxes virtuals.
La primera activitat que promou és la del Voluntariat Virtual pel Valencià on proposa que dos persones, voluntari i aprenent, mantinguen una conversa, de quinze minuts aproximadament, mitjançant les videotelefonades.
Per a participar cal que envien un correu electrònic a aviva@mutxamel.org on indiquen que volen formar part del Voluntariat Virtual pel Valencià i les dades següents:

1. Nom i cognoms
2. Edat
3. Telèfon mòbil o correu electrònic
4. Una breu descripció sobre aficions i interessos
5. Si volen ser voluntari o aprenent

Es farà un fitxer solament amb l’objectiu de desenvolupar l’activitat del Voluntariat Virtual pel Valencià, i quan es vulga es podrà donar de baixa.

L’Agència de Promoció del Valencià es posarà en contacte amb les persones interessades per a iniciar les sessions.

ADOPTA UN CLITIC

ADOPTA UN CLITIC mensaje