VISITES VIRTUALS TEATRALITZADES I GUIADES ESTIU 2020 Descobrix este estiu Mutxamel amb un sol “clic”

Compartir

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel llança a través de les seues xarxes socials de MutxamelTurismo (Instagram, Facebook) i el Canal You Tube AytoMutxamel el programa de visites virtuals teatralitzades i guiades per Mutxamel.

Com que durant el primer semestre de l’any no es van poder realitzar les visites per l’estat d’alarma decretat pel govern, i perquè totes les persones que participen de les nostres visites no es queden sense gaudir-ne, s’han realitzat diferents enregistraments de diferents escenes de les visites virtuals als jardins de Penya-serrada i en el centre històric i podran gaudir-ne a partir de mitjan juliol.

En la visita als Jardins de Penya-serrada “Somnis dels Jardins” coneixerem els casers del palau i els marquesos, amb les seues llegendes, històries i anècdotes, el somriure està assegurat.

En la visita “El Misteri de les dues Torres” per als més xicotets s’ha realitzat un joc de preguntes amb enigmes del municipi, on coneixeran Vellaflor i el comte de Malolvido. Totes les persones que participen en la solució dels enigmes rebran un obsequi el Dia Mundial del Turisme que se celebrarà el 27 de setembre als Jardins de Penya-serrada.

També es llançarà una sèrie de visites guiades a diferents recursos patrimonials del municipi, realitzades amb tot l’afecte per un gran equip de professionals del Turisme.

Una nova manera de conéixer i gaudir de Mutxamel amb tan sols un “clic”. El programa presencial de visites es reprendrà a partir d’octubre, amb reserva prèvia en www.mutxamel.org i inscripciones@mutxamel.org