Visita turística de l’alumnat de secundària del Centre Aire Lliure

Imagen noticia
Compartir

11/02/2022

L’alumnat del primer cicle d’educació secundària del centre Aire Lliure va realitzar ahir una visita per alguns dels principals enclavaments turístics de Mutxamel. El primer punt de trobada va ser la plaça Nova. A partir d’este emblemàtic lloc, acompanyats per un informador turístic municipal, els estudiants van conéixer de primera mà la història i els secrets de la Torre Campanar de l’església del Salvador. Dividits en grups, van pujar per les escales d’accés fins als més de 20 metres d’alçada d’esta fortificació, construïda en el segle XVI.

A continuació, van caminar pel centre històric, van passar per la Casa Ferraz -on destaca el jardí de Santa Elena i el seu gran ficus-, i van arribar fins a la Casa de Cultura, on van visitar l’exposició ‘#PrimaveraMusical. La música valenciana reviscola’, una mostra de la Universitat d’Alacant que revisa les dos últimes dècades de la música valenciana, els seus grups i artistes, des de finals dels 90 fins a l’actualitat.

Amb esta visita, el Centre Aire Lliure reprén les seues activitats a l’exterior, aparcades durant uns mesos a causa de la pandèmia. Proveïts de mascareta, alumnat, docents i informadors van gaudir d’una activitat diferent que els va permetre conéixer una mica més els atractius històrics i turístics de Mutxamel.