VISITA NOCTURNA A MUTXAMEL AMB TREN

visita en tren noctura guiada 2020
Compartir

29/06/2020

Torna este estiu el programa de visites guiades nocturnes amb tren “Pròxima parada Mutxamel”. La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Mutxamel ha preparat les visites guiades nocturnes a bord del tren turístic. Una magnífica oportunitat de conéixer el patrimoni local, la seua història, anècdotes i curiositats del municipi.

Les visites seran gratuïtes i tindran una capacitat limitada per a evitar riscos de contagi. Els assistents han de portar màscares. Les entrades es reservaran a través de la web municipal a partir de l’1 de juliol i es descarregaran en el telèfon mòbil, evitant així la impressió en paper. Abans de pujar al tren els usuaris han de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que tindran a la seua disposició, posar-se la mascareta i seguir les indicacions del guia.

Les visites es realitzaran el dissabte 18 de juliol de 2020 i el dissabte 22 d’agost de 2020, amb eixida de la porta de l’ajuntament a les 21.30 h.

Divertiu-vos amb amics o en família d’una forma divertida. Vos esperem a Mutxamel, una volta finalitzada la visita podeu sopar en els establiments locals i tastar la seua saborosa gastronomia local. Que no vos ho expliquen, veniu a Mutxamel.

VISITA NOCTURNA GUIADA AMB TREN

Gaudiu de l’experiència de conéixer Mutxamel a bord del tren turístic.

Dissabte 18.07.2020

Dissabte 22.08.2020

Hora: 21.30 h

Eixides: Ajuntament Mutxamel

Capacitat limitada. Entrada Gratuïta

1r Reserveu l’entrada en:

http://dyc.mutxamel.org:3600/CronosWeb/Login 

(Entrar sin identificarse – Reserva de eventos)

A partir de l’1 de juliol

2n. Descarregueu l’entrada en el mòbil

3r Mostreu-li l’entrada al guia des del mòbil

Ús obligatori de mascareta

En pujar al tren, poseu-vos el gel hidroalcohòlic

El tren complix amb la normativa higienicosanitària

Vos agraïm que reserveu les entrades solament si assistireu a l’activitat, atés que l’aforament és limitat per a poder mantindre les distàncies de seguretat. Moltes gràcies per la vostra responsabilitat. 

Reserveu les entrades a partir de l’1 de juliol en

http://dyc.mutxamel.org:3600/CronosWeb/Login (Entrar sin identificarse – Reserva de eventos)

visita en tren noctura guiada 2020