Visita guiada per a persones interessades en l’adjudicació de parades vacants en el nou Mercat Municipal

visita-guiada-licitacion-mercado-HOME-val
Compartir

La jornada serà el divendres 10 i qui vulga conéixer la instal·lació ha d’enviar un correu per a reservar plaça

7 de febrer 2023

Fins al pròxim 17 de febrer està obert el termini de presentació d’ofertes per a l’adjudicació de concessions d’ocupació de parades vacants de venda en el nou Mercat Municipal de Mutxamel. Amb l’objectiu de donar a conéixer les noves instal·lacions a les persones que vulguen optar a algun de les 10 parades que ixen a licitació, l’Ajuntament de Mutxamel ha organitzat una jornada de visites guiades, perquè qui estiga interessat puga comprovar en primera persona les característiques de la parada a la qual volen optar.

La visita guiada a les instal·lacions del nou Mercat Municipal està programada per a divendres que ve, 10 de febrer, d’11 a 14.00 hores. El punt de partida serà la porta principal del nou Mercat, situat en l’Avinguda Carlos Soler, número 66. Per a realitzar la visita i reservar una plaça, han de comunicar la seua intenció per email (a vgarcia@mutxamel.org), indicant el nom i cognoms, telèfon, hora de visita i parada de venda que vulga veure.

El termini per a presentar propostes es va obrir el 30 de gener i es tancarà el 17 de febrer. Amb aquesta adjudicació ixen a licitació les deu parades de venda del nou Mercat Municipal que estan vacants, amb la finalitat i l’obligació de destinar-ho a la venda al detall d’articles per als quals estiga expressament autoritzat. Només es pot presentar una oferta per parada, és a dir, un licitador només pot presentar la seua proposta per una única parada (denominat lot) dels 10 que ixen a adjudicació.

Les parades que ixen a licitació, compresos en lots, són els següents:

1.        Lot 1 Parada núm. 1 Menjars preparats per a portar

2.        Lot 2 Parada núm. 3 Adobats i conserves

3.        Lot 3 Parada núm. 4 Carnisseria

4.        Lot 4 Parada núm. 5 Fruita seca, fruites deshidratades i llepolies

5.        Lot 5 Parada núm. 7 Salaons i conserves

6.        Lot 6 Parada núm. 8 Productes ecològics, locals, km 0 i delicatesen

7.        Lot 7 Parada núm. 9 Cellers i begudes

8.        Lot 8 Parada núm. 10 Herboristeria i dietètica

9.        Lot 9 Parada núm. 11 Flores i plantes

10. Lot 10 Parada núm. 14 Fruiteria autòctona i internacional

Al costat d’aquestes 10 parades, a aquesta nova instal·lació comercial es traslladaran sis parades que funcionen en el mercat actual, per la qual cosa el nou Mercat de Mutxamel albergarà 16 negocis diferents.

Concessió individual

La concessió comprén la prestació del servei de mercat en les parades objecte de licitació. La concessió s’efectuarà individualment per a cada parada, no podent ser la mateixa persona natural o jurídica, adjudicatària de més d’una parada que conformen una unitat comercial, per la qual cosa els licitadors hauran d’indicar el lot al qual concorren.

Entre els criteris d’adjudicació es valorarà l’experiència, els serveis complementaris, els premis, la formació i la contractació de nous treballadors.

La duració de la concessió objecte de contracte serà de 25 anys conforme a l’assenyalat en el Plec de condicions Tècniques i terminis màxims assenyalats en l’article 93.3 de la Llei de Patrimoni de les Administracions Públiques.

Totes les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud a través dels llits establits tant en el plec de prescripcions tècniques com en el plec de clàusules administratives, tots dos publicats en la pàgina web municipal de Mutxamel i en el Perfil de Contractant amb el qual compta l’Ajuntament de Mutxamel en la Plataforma de Contractes del Sector Públic.