Vint persones desocupades realitzen el curs de prevenció de riscos laborals per a operadors d’aparells elevadors organitzat per FECIA

curso-elevadores-construccion-fecia-mutxamel
Compartir

Les classes impartides per la Federació d’Empreses de la Construcció compten amb la col·laboració de l’ADL de Mutxamel i el finançament de la Diputació d’Alacant

22 d’abril de 2022

Aquest divendres, 22 d’abril, ha començat en el Centre Social ‘José Bernabéu Alberola’ de Mutxamel un curs teòric de Prevenció de Riscos Laborals (PRL) dirigit a operadors d’aparells elevadors. Les 20 persones desocupades inscrites en el curs rebran formació durant 20 hores, entre aquest divendres i la setmana vinent, en horari de 9 a 14.00 hores.

El curs l’imparteix FECIA Alacant (Federació d’Empreses de la Construcció de la Província d’Alacant), en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Mutxamel. A més, és finançat per la Diputació d’Alacant.

A la sessió inaugural han acudit el president de FECIA, Ramón Jerez, la secretària de FECIA, Mercedes Girón i el regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Antonio Sola. Ramón Jerez ha destacat que Mutxamel siga un dels municipis on FECIA manté una col·laboració estreta i constant des de fa anys, la qual cosa ha permés que s’hagen impartit ja més de 30 cursos en aquesta localitat.

Per part seua, Antonio Sola ha agraït la col·laboració que l’Ajuntament de Mutxamel sempre rep per part de FECIA, al mateix temps que ha animat als alumnes inscrits en el curs al fet que aprofiten els coneixements que s’impartiran. La formació que s’ofereix en aquest curs és obligatòria per a les persones que vulguen treballar en el sector de la construcció, especialment si s’ha de manejar maquinària, per la qual cosa la titulació obtinguda és una basa molt atractiva per a augmenta l’ocupabilitat en el sector de la construcció.