VI VOLTA AMB BICI MUTXAMEL – SANT JOAN D’ALACANT

Compartir

18/09/2018

Les regidories de Medi Ambient dels Ajuntaments de Mutxamel i Sant Joan d’Alacant ens conviden a participar un any més en la “VI Volta amb bici”, que celebra la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, diumenge que ve 23 de setembre. Es tracta d’un recorregut pels nuclis urbans de les dos poblacions amb la intenció de fomentar l’ús de la bicicleta.

El lliurament de dorsals comença a les 9 hores i l’eixida es realitzarà a les 10 hores des de l’Ajuntament de Mutxamel en l’avinguda Carlos Soler número 46. Es realitzarà una parada en el Jardí de Manzaneta a Sant Joan d’Alacant. Esta volta amb bici està destinada al públic en general, encara que per als menors, a partir dels 8 anys, hi haurà un circuit especial i tallers infantils de temàtica mediambiental.

Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament, a través de la web www.grupobrotons.es, o acostant-se a les oficines del Grup Brotons, situades al C/Dénia 5, Mutxamel, de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. La inscripció és gratuïta i a qui s’acoste a les oficines se li donarà un obsequi.