V CERTAMEN NACIONAL DE TEATRE AMATEUR “Mutxamel A Escena”

Auditorio Centro Social Polivalente con el V Certamen de Teatre Amateur
Compartir

16/08/2019

La localitat alacantina de Mutxamel celebrarà durant el mes d’octubre el V Certamen Nacional de Teatre Amateur a la Casa de Cultura, per al qual s’han presentat diferents grups de teatre de tot el panorama nacional, concretament 53 propostes, de les quals quatre d’elles han passat a la final i seran les protagonistes d’aquest escenari.

Amb la col·laboració de l’Associació CINÉTIKA i la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, l’Ajuntament de Mutxamel va posar en marxa l’any 2015 el primer Certamen Mutxamel A Escena, apostant per un festival de teatre aficionat, que any rere any ofereix l’oportunitat de donar-se a conéixer a diferents companyies desconegudes per al públic on cada vegada més l’expectació d’aquest esdeveniment és major.
El Jurat es va reunir els dies 5 i 6 d’agost, acordant els quatre finalistes que realitzaren les seues obres de teatre el mes d’octubre.

Durant els dies 5, 11, 18 i 19 es representaran l’obres finalistes i la Gala de premis se celebrarà el 26 d’octubre i serà a càrrec de CINETIKA i Félix Albo.
Entre els diferents premis que s’atorgaran en finalitzar el certamen, el públic valorarà durant les representacions cadascuna de les obres, puntuacions que quedaran custodiades per el/la secretari/a del Jurat, i es donaran a conéixer en finalitzar el certamen juntament amb un esment especial “Premi del Públic al Millor Espectacle”, juntament amb una placa.

D’altra banda, el propi jurat serà qui triarà la Millor Obra del Certamen, dotat amb un premi de 300 €. A més del lliurament de distincions com a adreça, interpretació, efectes tècnics, etc.

A més, com és costum aquest Certamen homenatja algun personatge popular de la història mutxamelera, relacionat amb el món del teatre i de l’espectacle, en aquesta ocasió l’Homenatjada serà Nieves Cárceles García per la seua implicació en muntatges teatrals del municipi. El premi que portarà el seu nom “Millor direcció”.

Acta (pdf)