Una vintena d’aficionades a la rebosteria participa en l’I Concurs de Dolços de Nadal

concurso-dulces-navidenos-mutxamel-2022-HOME
Compartir

En la categoria de rotllets, el primer premi va ser per a María Maestre, mentre que en dolç lliure, la guanyadora va ser Loli Villalta

21 de desembre de 2022

Les celebracions de Nadal no serien el mateix sense els dolços típics d’estes dates, unes postres que aquest passat dimarts es van assaborir a gust en el Casal de la Tercera Edat de Mutxamel. El primer Concurs de Dolços Nadalencs organitzat per la Regidoria de Majors de Mutxamel, que dirigeix l’edil Marisol López, va comptar amb més d’una vintena de participants que van demostrar un coneixement de la rebosteria digne d’elogi.

Després de provar tots els dolços presentats al certamen, el jurat va decidir que, en la categoria de rotllets, el primer premi va ser per a María Maestre, el segon premi per a Esperanza Marín, i el tercer per a Loli Villalta. I en la categoria de dolç lliure, el primer premi va recaure en el tronc de Nadal elaborat per Loli Villalta; el segon premi en els pastissets de moniato que va preparar Rosa Bañuls; i el tercer en les flors fregides presentades per María Olmedo.

El jurat va estar format per la regidora de Majors, Marisol López; el regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Antonio Sola; el professional forner i reboster, José Manuel González; l’educadora de la Regidoria de Serveis Socials, Nuria Expósito; i el tècnic de Comunicació Institucional de l’Ajuntament de Mutxamel, José Manuel Caturla.

Totes les persones participants en el concurs (20 dones i un home) van rebre obsequis com a agraïment i, com a premis, es van entregar espatles de pernil, jocs de ganivets i jocs de motles de cuina. Però, sobretot, es va gaudir d’una vesprada nadalenca molt dolça.