TRASLLAT DEL MERCAT SETMANAL AL C/ JOAN XXIII

mercat

12/06/2020

La Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Mutxamel traslladarà el mercat ambulant setmanal el pròxim 17 de juny al C / Joan XXIII i zones adjacents. Este  trasllat es produirà amb la finalitat d’incorporar  totes les parades que en l’actualitat tenen autorització municipal per a la venda no sedentària: fruites, verdures, alimentació, productes de la llar, roba, calçat, etc. Entre les quals també es troben les reservades als recol·lectors de productes de temporada. Per a això era necessari augmentar la superfície total on se situara el mercat ambulant, i va ser en l’última reunió del Comité de Seguiment Municipal on l’alcaldia al costat de l’equip de govern van decidir situar-lo en esta zona.

A fi de garantir la seguretat i distàncies entre parades, així com limitar l’afluència de clients, es procedirà a la col·locació de 5 punts d’accés i eixida, que seran controlats, i se seguirà proporcionant gel desinfectant, guants i màscares als clients que no en tinguen. Estos accessos estaran degudament senyalitzats en els llocs següents:

  • Accés i eixida situat en  C/ Ramon y Cajal.
  • Accés i eixida situat en C/ Mare de Déu de Loreto.
  • Accés i eixida situat en  C/ Pius XII.
  • Accés i eixida situat en C/Joan XXIII accés per c/ la Mar.
  • Accés i eixida situat en C / Joan XXIII accés per l’Av. de València.

El mercat tindrà totes les mesures de distanciament social, disposarà de marques de separació de 1,5 metres entre els clients i venedors i la grandària de les parades serà de 4 metres lineals i 2 metres de fons, guardant una distància de 2 metres amb la parada contigua, mantenint totes les mesures de seguretat sanitària, a fi de garantir la seguretat entre treballadors, clients i vianants.

Una volta acabe l’obligatorietat del distanciament entre parades, els 2 metres de separació seran ocupats i així es disposarà de 6 metres lineals.

Este treball de canvi i nova ubicació del mercat setmanal de Mutxamel ha suposat una col·laboració entre els departaments de l’Ajuntament de Serveis  i manteniment, Policia local, Sanitat, Activitats,  i Promoció i Desenvolupament Econòmic, Agència de Desenvolupament Local, que de manera coordinada estan aconseguint que tant venedors com veïns de Mutxamel tinguen cada volta més a prop la normalitat.

mercadillo J2305