Tornen els tallers de les ermites en cartó per als més xicotets

caratula taller ermitas carton valenciano
Compartir

La inscripció és gratuïta i les sessions seran en les ermites de Montserrat (20 de març), Sant Antoni (15 maig) i El Calvari (19 juny)

Tornen els tallers de les ermites en cartó per als més xicotets. Aprofitant l’arribada del bé temps, la Regidoria de Turisme ha programat una activitat per a viure en família. Si vols gaudir d’una jornada a l’aire lliure, entretinguda, divertida i educativa, participa en aquestes jornades. Als teus fills els agrada pintar Se’ls dona bé la construcció? Els encanten els treballs manuals?

Si tens xiquets o xiquetes entre 5 i 12 anys, aquesta és la teua oportunitat perquè construïsquen la seua pròpia ermita. Per a això es pots inspirar en les ermites històriques de Mutxamel o poden deixar-se portar. Ja saps que el límit està en la imaginació.

Les dates són:

•          20 de març – Ermita de Montserrat

•          15 de maig – Ermita de Sant Antoni

•          19 de juny – Ermita del Calvari

Tots els tallers es realitzaran les 11.30 hores, amb duració de 2 hores.

 La inscripció és gratuïta però restringida a 15 places per taller, per la qual cosa es recomana que no tardes a reservar el teu lloc. Per a inscriure’t només cal escriure un email amb les vostres dades a inscripcionesturismo@mutxamel.org. En cas de no poder acudir, s’ha d’informar en el mateix email, per a possibilitar l’assistència d’altres persones en llista d’espera.

L’ús de màscareta és obligatori.

T’esperem!