TEATRE, MÚSICA I NARRACIÓ PER ALS CENTRES EDUCATIUS

imagen noticia
Compartir

11/10/2021

Entre el 27 de setembre i el 8 d’octubre, l’Ajuntament de Mutxamel ha programat diverses propostes artístiques en valencià per a l’alumnat del municipi.

Així l’alumnat de primària va disfrutar amb les narracions d’Eva Andújar i la música de Dani Miquel. I als centres van conéixer, mitjançant l’exposició d’Els espantacriatures de l’Editorial Andana, els personatges de l’imaginari valencià referits al misteri i la por: de l’home del sac als gegants, la cucafera, la quarantamaula i els donyets.

El dia 29 de setembre l’alumnat de secundària va assistir a la representació de Hamlet de Bambalina Teatre Practiclable, interpretada per Jorge Valle, adaptada i dirigida per Jaume Policarpo.

Tot un seguit de propostes que en paraules del regidor d’Educació i Promoció del Valencià, Rafael García Berenguer tenen l’objectiu d’acostar a l’alumnat el valencià en l’àmbit de l’espectacle, la creació i l’esplai.

Per a la realització d’estes activitats s’ha comptat amb la subvenció de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destinada a ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana i del Carxe que realitzen activitats de promoció de l’ús del valencià.

cartel els nostres monstres
cartel Eva Salvador
cartel Dani Miquel