SUPERANT BARRERES MENTALS I DESAFIANT LA LLEI DE LA GRAVETAT

Fachada Ayuntamiento
Compartir

05/10/2020

“És necessari superar la barrera mental que suposa llançar-se la primera vegada des de dalt del Bowl”. Amb esta reflexió i moltes altres més vam poder conéixer de prop tota una filosofia de vida, la filosofia skate.

Diumenge passat 20 de setembre, en el Skatepark de Mutxamel, vam tindre l’oportunitat de gaudir de tot un espectacle de salts de la mà dels nostres amics de slide. Mentre aprofitaven les instal·lacions del municipi per a gravar un vídeo promocional d’esta pràctica i que alhora conscienciara la població en general, i a les altres administracions, sobre ús i manteniment d’este emplaçament.

L’Skatepark forma part de Mutxamel des de fa ja 3 anys i com van comentar els xics de slide, ja s’ha convertit en tot un referent perquè cada cap de setmana jóvens del municipi i dels municipis de voltant s’hi reunixen i desafien algunes lleis, sobretot la de gravetat. És per això que l’Ajuntament i la Regidoria de Joventut pretenen donar vida a este emplaçament oferint, de forma continuada, activitats específiques.

En esta ocasió i a causa de la situació sanitària actual es va haver de reformular el concurs programat al principi per un vídeo promocional de les instal·lacions i de l’esport en si, acompanyat d’un sorteig de val descompte en productes skate. Si eres jove i t’abelleix optar a este premi, no dubtes a passar-te per l’Instagram de l’Espai jove, @mutxameljove, per a consultar les bases de participació.