STANBROOK I CELTIBEERIAN A MUTXAMEL

19/07/2018

De nou torna la música rock a Mutxamel

Organitzat per la Regidoria de Cultura, després de l’èxit obtingut l’any anterior, es torna a apostar per la màgia del Metal que tindrà lloc en l’escenari del Parc del Canyar de les Portelles dissabte que ve 21 de Juliol.

El concert començarà a les 22’00 h., i l’entrada al recinte és gratuïta.

Per a aquesta edició es comptarà amb dos magnífiques bandes de rock: el grup manxec de Ciudad Real Celtibeerian, que representa el Folk Metal nacional i ens presentaran “Deiwos”, la seua nova aventura discogràfica.

I el grup alacantí Stanbrook, que repeteix després del seu èxit en l’anterior edició d’aquest esdeveniment.

Stanbrook està liderat per Alfonso Peña, ex-cantant del mític grup Acer i torna a Mutxamel per a donar-nos una lliçó d’autèntic Heavy Metal i descarregar tota la potència del seu àlbum homònim en directe.

Actualment Stanbrook està promocionant el seu primer treball en una gira nacional. L’han presentat ja en ciutats com Valladolid, Granada, Madrid, Cuenca, Murcia, Alacant, València o Sevilla, i pròximament ho faran a Barcelona.

A més estan immersos en la composició del que serà el seu pròxim treball discogràfic, i en breus dies veurà la llum el seu nou vídeo-clip.

Aquestes dues bandes tornaran a compartir cartell el mes d’agost, on participaran en el Festival “Leyendas del rock”, que se celebra a la ciutat alacantina de Villena.