S’obri el termini per a presentar les obres al certamen de Narrativa “Vila de Mutxamel”

Icono concursos
Compartir

14/05/2021

En esta nova convocatòria s’han creat dos noves categories, amb les quals s’introduïx el foment del valencià en la narrativa gràfica i en la narrativa oral.

Podran participar en el concurs totes aquelles persones que ho desitgen majors de 18 anys, pel que fa a la categoria A i B. En la categoria C, podran participar alumnes de secundària obligatòria, educació grau mitjà i batxillerat; i majors de 65 anys.

En la primera categoria de narrativa breu, amb una consignació econòmica de 600 €, es poden presentar narracions escrites en valencià,  de temàtica lliure, que han de ser originals, inèdites i no premiades en altres certàmens; amb una extensió màxima de 6 fulls, escrits en format Arial 11, a 1.5 espais, per una sola cara, i format pdf.

En la segona categoria  s’ha volgut dinamitzar el valencià a través de les narracions il·lustrades, en què les històries es complementen mitjançant la grafia i la imatge, poden tindre format d’auca o de quadern il·lustrat, amb temàtica lliure condicionada al fet que algunes de les imatges que apareguen representen monuments o paisatges de la població. Es presentaran en format pdf i la consignació econòmica és de 700€.

En la tercera categoria es vol incentivar la narració oral en valencià i es dividix en tres seccions:

Una per a alumnat de secundària obligatòria, amb un premi de 200€; una segona per a alumnat de grau mitjà i batxillerat, amb un premi de 200€; i una tercera que va destinada a persones majors de 65 anys, amb un premi de 300€.

Volem que els jóvens i les persones majors ens conten relats, imaginats o que adapten històries que formen part de la tradició oral, sempre que tinguen a Mutxamel com un dels escenaris del relat.

Els originals poden  presentar-se des del dia 14 de maig fins al 21 de setembre, únicament per la seu electrònica de l’Ajuntament de Mutxamel.

Bases Premi Narrativa Mutxamel (pdf)

Fitxa d’inscripció (pdf)

Acta Jurat Concessió Premis V Certamen Narrativa Vila de Mutxamel (pdf)