S’obri el termini per a presentar les obres al certamen de Narrativa “Vila de Mutxamel”

Icono concursos

14/05/2021

En esta nova convocatòria s’han creat dos noves categories, amb les quals s’introduïx el foment del valencià en la narrativa gràfica i en la narrativa oral.

Podran participar en el concurs totes aquelles persones que ho desitgen majors de 18 anys, pel que fa a la categoria A i B. En la categoria C, podran participar alumnes de secundària obligatòria, educació grau mitjà i batxillerat; i majors de 65 anys.

En la primera categoria de narrativa breu, amb una consignació econòmica de 600 €, es poden presentar narracions escrites en valencià,  de temàtica lliure, que han de ser originals, inèdites i no premiades en altres certàmens; amb una extensió màxima de 6 fulls, escrits en format Arial 11, a 1.5 espais, per una sola cara, i format pdf.

En la segona categoria  s’ha volgut dinamitzar el valencià a través de les narracions il·lustrades, en què les històries es complementen mitjançant la grafia i la imatge, poden tindre format d’auca o de quadern il·lustrat, amb temàtica lliure condicionada al fet que algunes de les imatges que apareguen representen monuments o paisatges de la població. Es presentaran en format pdf i la consignació econòmica és de 700€.

En la tercera categoria es vol incentivar la narració oral en valencià i es dividix en tres seccions:

Una per a alumnat de secundària obligatòria, amb un premi de 200€; una segona per a alumnat de grau mitjà i batxillerat, amb un premi de 200€; i una tercera que va destinada a persones majors de 65 anys, amb un premi de 300€.

Volem que els jóvens i les persones majors ens conten relats, imaginats o que adapten històries que formen part de la tradició oral, sempre que tinguen a Mutxamel com un dels escenaris del relat.

Els originals poden  presentar-se des del dia 14 de maig fins al 21 de setembre, únicament per la seu electrònica de l’Ajuntament de Mutxamel.

Bases Premi Narrativa Mutxamel (pdf)

Fitxa d’inscripció (pdf)