S’amplia fins al 30 de setembre el termini per a demanar la Beca de Jóvens Talents en la modalitat de Fotografia, Música i Dansa.

Fachada Ayuntamiento
Compartir

29/08/2019

Amb l’objectiu de fomentar les ensenyances artístiques entre la població jove de Mutxamel, l’Ajuntament de Mutxamel ha ampliat el termini de presentació per a sol·licitar una de les beques que concedix a jóvens talents.
Hi ha tres modalitats de beques: Dansa, Fotografia i Música. Cada beca té una consignació de 1.000 euros.

Podran demanar-les jóvens que tinguen entre 16 i 25 anys, complits abans de l’1 de gener de 2019 i empadronats a Mutxamel abans de l’1 de gener de 2018. Però no podran participar en la present convocatòria d’ajudes, jóvens que hagen resultat guanyadors d’edicions anteriors en qualsevol de cada una de les modalitats.

Les ajudes subvencionaran, entre d’altres, despeses de matrícula i quotes mensuals per ensenyaments i classes rebudes; de desplaçaments; d’estada i manutenció; de material relacionats amb l’objecte de les beques (roba i vestuari, materials per a la realització d’activitats musicals, etc.). I que s’hagen realitzat entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 d’octubre de 2019.

Consulteu les bases en la web de l’Ajuntament de Mutxamel. (web)