REPTE 30 DIES AMB BICI

Compartir

22/03/2019

La Regidoria de Medi Ambient ens proposa participar en “30 dies amb bici” i formar part d’una comunitat global de milers d’alegres ciclistes que creix i creix des d’abril de 2010 quan va sorgir la idea a Minneapolis que , des de llavors, té el repte de pedalar, tots junts, cada dia del mes d’abril de cada any. Es tracta del tercer any que se celebra en el municipi, i en aquesta edició col·laboren Societat Ciclista Sant Joan i Massa Crítica Sant Joan- Mutxamel.

Durant el mes de març de 2019 qualsevol ciutadà, de Mutxamel o no, que vulga dur a terme el repte, podrà registrar-se en la comunitat de 30 DB i comprometre’s a usar la bici tots els dies del mes d’abril.

Els passos per a fer el repte a Mutxamel són:

Pas 1 : Adquiriu el compromís en www.grupobrotons.com

Pas 2: Pedaleu a qualsevol part, amb qualsevol destinació. Feu amigues i amics, i pedaleu junts.

Pas 3: Compartiu les vostres històries!  Piuleu les vostres històries amb l’etiqueta #30díasenbicimutxamel. Escriviu en el vostre blog. Feu un vídeo. Seguiu les històries d’altres alegres ciclistes i uniu-vos a la conversa (atents a les nostres xarxes socials per a més idees).

Pas 4: Repetiu els passos 2 i 3 durant tot abril, almenys una vegada al dia. Que cada dia es convertisca en la baula d’una cadena de bicicleta.

Pas 5. Estigueu atents al calendari i la llista d’esdeveniments per a més informació sobre les marxes socials, eixides en grup i altres esdeveniments ciclistes que s’organitzen a la teua ciutat en www.30diasenbici.com

www.grupobrotons.com

Pas 6. El dia 13 d’abril celebreu-ho joiosament, a la plaça Nova.

Per a rebre més informació sobre la campanya, l’usuari es dirigirà a l’empresa Grupo Brotons: 965953216 o 30diasenbici@grupobrotons.com

30 Dies amb bici només té una norma: “pedaleu a qualsevol part cada dia durant els 30 dies d’abril, tant fa  una volta al carrer, 20 quilòmetres fins al treball, o un passeig al capvespre, feu el que vos vinga bé- i compartiu-ho en línia.”

Data dissabte 13 d’abril de 2019,  al matí , a la Plaça Nova.

Medi ambient proposa a les 9.30 : una ruta guiada amb bici pels arbres singulars i cases de l’horta i a les 11.00 h activitats de mobilitat sostenible on els més xicotets podran gaudir amb les seues bicis o patins, amb sorteig de regals.

Cartell (jpg)