Rap i Freestyle per a tancar l’any a Mutxamel

Compartir

21/12/2017
El pròxim dia 29 de desembre l’Auditori del Centre Social de Mutxamel acollirà la RAP Cap d’Any Mutxamel, un esdeveniment amb tallers, concursos i actuacions per a acostar els nous valors del rap a la joventut.
Mutxamel vol acomiadar l’any a ritme de rap. Per açò, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Mutxamel organitza juntament amb l’associació La Bodega, la RAP Cap d’Any Mutxamel Batalla de Freestyle en l’auditori del Centre Social de 16:30 a 22:30.

Amb la realització d’esta activitat es pretén promoure la cultura urbana en el municipi de Mutxamel, donar-li normalitat i llevar-li certs estigmes que li ha imposat la societat, i al mateix temps donar visibilitat a aquells interessats en el món del rap i l’hip-hop que vulguen donar-se a conèixer i Iniciar una carrera en este món.

L’esdeveniment començarà amb una Master Class de so beat making a càrrec de Rigor mortis, amb la qual aprendre a fer el ritme de hip-hop, i acabarà amb el concert del raper Mister.
Entre estes activitats els assistents podran gaudir de la competició de Freestyle que rebrà a rapers de tota la província que vulguen participar en este concurs d’improvisació amb premi en metàl·lic. Per a participar en esta activitat i en la Master Class de so cal tenir entre 14 i 30 anys, i inscriure’s abans a l’Espai Jove de Mutxamel, al 965 95 70 62 o al correu electrònic espaijove@mutxamel.org.
Com a característica nova d’este concurs de Freestyle, el jurat valorarà la capacitat d’improvisació i l’originalitat, cercarà no caure en l’insult fàcil, i qualsevol tipus d’insult homòfob, racista o masclista serà motiu d’eliminació. El jurat estarà format per rapers reconeguts, entre els quals es troba el Grup 3NFlow de Mutxamel.