QUEIXA PER LA MENOR FREQÜÈNCIA DEL TRANSPORT PÚBLIC ENTRE MUTXAMEL I ALACANT

Fachada Ayuntamiento
Compartir

04/05/2020

L’Ajuntament ha elevat una queixa formal a la Conselleria de Transports per l’eliminació de freqüències de la Línia 23 que unix Mutxamel amb l’Hospital de Sant Joan i Alacant.

El regidor de Transports, Rafael Pastor, assenyala que en aquests moments d’estat d’alarma, s’ha d’assegurar i complir les directrius i recomanacions sanitàries, entre les quals preval el distanciament social per a evitar majors contagis entre la població.

Amb aquestes reduccions, s’observa un augment d’usuaris tant en els autobusos com en les parades, la qual cosa està produint un greu perjudici al servei i als mateixos ciutadans, que en la seua majoria són personal sanitari i treballadors essencials que han de desplaçar-se a través d’aquest mitjà de transport, i fa difícil complir les recomanacions sanitàries propostes.

Com a conseqüència de les reduccions de freqüències imposades s’està produint un ERTE a la plantilla, al voltant del 50%, que afecta treballadors i personal d’organització. Aquesta situació no hauria de permetre’s: que una concessió pública de la Generalitat, com és el transport públic, utilitze en aquests moments acomiadaments temporals.