PROJECTE DE DINAMITZACIÓ TURÍSTICA MUTXAMEL 2018

28/02/2018

Seguint amb els objectius marcats des de la Regidoria de Turisme per a la promoció, difusió i posada en valor dels recursos turístics del municipi dins del Projecte de Dinamització Turística, es proposa seguir potenciant els recursos turístics municipals a través de diferents programes orientats al turisme familiar, turisme gastronòmic, astroturisme, turisme cultural,…

Com a novetat enguany es realitzaran les visites guiades amb tren pel nucli antic denominat “Pròxima parada Mutxamel”, on el visitant podrà conéixer de primera mà la història del municipi, esta visita inclou parada en els jardins de Penya-serrada.

En els Jardins de Penya-serrada s’engegaran les visites infantils teatralitzades “Pasqualet i Ximeta” dirigida al públic infantil. I es manté la segona temporada de la visita teatralitzada “El laberint dels Records II”, donada la gran acceptació que ha tingut. Així com els tallers de pintura en família en el jardí, un entorn singular per als amants de la pintura i l’aire lliure.

En el nucli antic es mantenen les visites infantils teatralitzades “El Secret de Vellaflor”, on els participants es veuen involucrats en les gestes i endevinalles dels seus personatges.

En l’ermita del Calvari es tornarà a realitzar la tercera edició del denominat Turisme dels Estels o Astroturisme, amb tallers infantils, ruta i observació astronòmica.

La gastronomia torna amb diferents campanyes gastronòmiques on participen establiments de la localitat, com les I Jornades de la Cullera, Mutxatapa i les Jornades Gastronòmiques. Així com el mercat gastronòmada Street Food Market al parc del Canyar dels Portelles.

Juntament amb l’àrea de cultura es manté el programa el So de les ermites, que combina la visita guiada al patrimoni cultural amb la música clàssica en les diferents ermites i convent.

Una àmplia programació pensada perquè el visitant puga venir a gaudir del nostre patrimoni i de la nostra gastronomia, i conega més a fons els atractius turístics de Mutxamel.