Programació octubre de la Casa de la Joventut

Compartir

Octubre ve carregat d’activitats, i no sols activitats d’oci, sinó també de formació. De la programació prevista per a aquest mes, destaquem:

– Masculinitat ¿Igualitària?: tallers innovadors on tractarem, de manera lúdica i participativa, temes actuals de gran interès com; construccions personals i processos de socialització, mites de l’amor i construcció de la parella i Corresponsabilitat. Inscripcions en: Masculinitat ¿igualitària? Ecologia emocional i afectiva

– El dissabte 7 d’octubre comença el Taller de Creació Teatral del curs 2023-2024. Podeu veure el tràiler de l’obra de teatre que van crear el grup del curs 2022-2023, Mutxatxers, en el següent enllaç: Tràiler “Cruce de caminos”

– 14 d’octubre: Torneig en la pista de Pump Track de Scoot, Surf-Skate i BMX. Enllaç a l’esdeveniment: I Open Pump Track 2023 de Mutxamel – Ayuntamiento de Mutxamel

– 18 d’octubre: comença el Curs d’Escriptura Creativa. Més informació i inscripció en el següent enllaç: Curso de Escritura Creativa /Curs d’Escriptura Creativa (google.com)

I reserva’t el 31 d’octubre, perquè tenim moltes sorpreses per a Halloween.

Per a més informació vos podeu posar en contacte amb l’Equip de la Casa de la Joventut a través d’Instagram @mutxameljove, del telèfon 965956341 o 622273041, o en el correu electrònic: casadelajoventut@mutxamel.org.

juventud programacio