PRIMERA TROBADA ENTRE LES PRINCIPALS EMPRESES DE MUTXAMEL I LA COMUNITAT EMPRENEDORA DE HUBITAT

coworwking

El 3 de març, entre les 9.30 i les 11.30, va tindre lloc la primera trobada entre empreses de Mutxamel i emprenedors/es de l’espai de coworking HUBITAT de titularitat municipal.

L’esdeveniment ha sigut presentat per l’alcalde de la localitat, Sebastián Cañadas, el regidor de Promoció i Desenvolupament econòmic, Antonio Sola, i la tècnica responsable de l’Agència de Desenvolupament Local, Luisa Mª Cases. A la trobada han assistit 30 persones, representants de les principals empreses del municipi i dels projectes d’emprenedoria allotjats en el coworking públic de la ciutat.

Innovació empresarial, present i futur de l’agricultura, organització professional, tecnologia, impacte social, accessibilitat o arquitectura han sigut algunes de les temàtiques recurrents al llarg de la trobada.

Entre les empreses assistents a la trobada s’han donat cita algunes de les firmes més veteranes i importants de Mutxamel com Bonnysa, Hilaturas Miel, Tescoma, Green Sea Bio System One, Hormigones y Áridos Poveda, Residencia El Pilar, AH Calidad, Alfa Interiorismo o GM Fisios. Durant el matí, han pogut compartir experiències i inquietuds amb les noves generacions d’emprenedors/es que han triat l’espai HUBITAT de Mutxamel com a lloc on desenvolupar la seua activitat professional. Entre la comunitat emprenedora trobem noms que ja comencen a destacar en el panorama provincial i nacional com ara NAX Solutions, Organízate Conmigo, Adaptamos Group, The New Skyline, NEWBIN, Green Sensors & Technological Services, Soruba Studio, Mery Legs, Yolanda Sala, María Ortiz o José Francisco Vázquez.

L’assistència d’empreses amb gran experiència i trajectòria d’èxit ha sigut fonamental i inspiradora per a les persones que estan començant a llançar les seues idees de negoci o es troben en els primers anys d’activitat emprenedora. La Regidoria de Promoció Econòmica, l’Agència de Desenvolupament Local i Genion empresa dinamitzadora de l’espai coworking, donat l’èxit de la convocatòria, estan valorant ja la celebració d’una segona trobada després de l’estiu, per a continuar bastint ponts i ampliant connexions.