PRESENTACIÓ DEL 5É PLA D’ACCIÓ LOCAL PER LA SOSTENIBILITAT DE MUTXAMEL

Compartir

02/09/2021

L’Ajuntament de Mutxamel va iniciar a finals de l’any passat l’elaboració del 5é Pla d’Acció Local per la Sostenibilitat, per al bienni 2021-2022, sota el lema “UN NOU MUTXAMEL PER A UN NOU FUTUR”. Este pla té com a objectiu el desenvolupament sostenible i equilibrat dels aspectes ambientals, socials i econòmics del nostre municipi. La base d’este pla són les propostes ciutadanes, per a això es va realitzar a finals de l’any passat un procés participatiu mitjançant enquestes i tallers de treball.

Una volta analitzades les propostes, arriba el moment de presentar el document final, per la qual cosa la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria de Participació Ciutadana convoquem a totes les persones interessades a la sessió de presentació del 5é Pla d’Acció Local per la Sostenibilitat el dimarts 14 de setembre de 2021, a les 19h. La presentació es realitzarà de manera dual, presencialment a l’auditori del Centre Social Polivalent José Bernabéu Alberola, amb aforament limitat, i per via telemàtica. D’esta manera es garantix la seguretat sanitària i alhora s’eviten desplaçaments, reduint així la petjada ecològica de l’activitat.

Tota persona interessada a participar ha d’inscriure’s en el correu electrònic participa3.0@mutxamel.org , indicant el seu nom, cognoms, telèfon i correu electrònic de contacte, i si assistirà presencialment o via telemática.