PREPARANT NOVES RECEPTES PER A LA 10a EDICIÓ DE MUTXATAPA

Compartir

23/04/2019

Mutxamel és un municipi amb una llarga tradició gastronòmica a causa de la seua importància en els productes de l’horta. El municipi potencia el turisme gastronòmic des de fa més de díhuit anys amb diferents actuacions al llarg de l’any: les Jornades de la Cullera, ruta de Tapes MUTXATAPA i les Jornades Gastronòmiques.

En aquesta ocasió, la Regidoria de Turisme a través de les gestions amb el Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior d’Alacant ha programat el curs de “NOVES TENDÈNCIES EN TAPES I PINXOS”, dirigit al personal que treballa en cuina, amb l’objectiu de donar un major nombre d’eines als participants perquè puguen elaborar noves propostes gastronòmiques i reinventar les seues receptes.

El curs realitzat ha estat finançat pel Centre de Desenvolupament Turístic d’Interior d’Alacant (són cursos de Formació Professional per a l’Ocupació, de formació gratuïta cofinançada pel Fons Social Europeu), que forma part de Turisme Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Tourist Info Mutxamel.

El curs s’ha realitzat en les instal·lacions de la Cafeteria-Cerveseria CA PINTO, que ha posat a la disposició del CDT i de l’Ajuntament les seues instal·lacions per a realitzar-lo.