PLANTA EL TEU ARBRE AL CALVARI

banner

09/11/2021

La Regidoria de Medi Ambient celebrarà el diumenge 21 de novembre l’actividad “Planta el Teu Arbre al Calvari” en la muntanya del Calvari. C/Pintor Llorenç Casanova.

L’actividat començarà a les 10h i, malgrat no existir restriccions d’aforament en les activitats a l’aire lliure, s’han establit 3 torns (10h, 11.15h, 12.30h), de manera que els participants puguen accedir de manera escalonada i així garantir la distància de seguretat.

Després d’una breu explicació de les espècies vegetals que es reparteixen i el seu paper en la muntanya mediterrànea, així com de la importància de la vegetació com a element mitigador del canvi climàtic i l’erosió, cada participant realitzarà la plantació del seu exemplar, amb l’assistència dels educadors ambientals.

S’explicarà, així mateix, el projecte de restauració del Calvari, realitzat en la zona antigament ocupada per un abocador il·legal i oberta al públic durant este any.

Esta activitat està destinada al públic en general especialment recomanada per a famílies, tot i que l’accés a la zona de plantació no està adaptat a persones amb mobilitat reduïda

cartel evento