PLANTA EL TEU ARBRE AL CALVARI

imagen noticia
Compartir

21/11/2021

Fa 10 anys, un grup de veïns de la urbanització Ravel van contactar amb la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Mutxamel per a llançar una proposta, crear en la muntanya del Calvari una àrea on les famílies pogueren acudir a reforestar el paratge, per a així poder gaudir d’un entorn més saludable i al mateix temps, contribuir al manteniment dels paratges naturals del municipi.

La Regidoria de Medi Ambient, representada per Lara Llorca, va recollir el guant i eixe mateix any es va posar en marxa “Planta el teu arbre al Calvari”, una jornada de reforestació de la muntanya en la qual els participants plantarien un arbre o arbust, propis del bosc mediterrani. Però el seu compromís no es quedaria ací, sinó que es convertirien en padrins i padrines d’eixa planta i serien els encarregats de cuidar-los fins que s’adaptaren a l’entorn i foren viables per si mateixos.

Des de llavors, tots els anys el mes de novembre, “Planta el teu Arbre al Calvari” reunix els veïns del municipi amb un objectiu en comú, fer de Mutxamel un municipi més verd i saludable. Més de 1000 persones han contribuït amb el seu arbre. S’han plantat més de 6.000 exemplars d’arbres i arbustos. I el resultat salta a la vista.

Des de la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Mutxamel volem agrair- la vostra implicació i convocar-vos per a diumenge que ve dia 21 de novembre.

cartel evento