PLA RESISTIR “AJUDES PARÈNTESI” MUNICIPI DE MUTXAMEL. SEGONA CONVOCATÒRIA

Compartir

31/05/2021

L’Ajuntament de Mutxamel va aprovar, el dijous 27 de maig, la segona convocatòria i bases d’Ajudes Parèntesi del municipi de Mutxamel en el marc del Pla Resistir, que permetrà distribuir l’excedent de recursos per valor de 456.709,87€ en ajudes per a nous autònoms i microempreses.

Este segon pla d’ajudes introduïx com a novetat que qui sol·licita l’ajuda pot tindre tant el domicili fiscal com el de desenvolupament de l’activitat en la localitat, la qual cosa permetrà fer costat a més de 200 activitats realitzades en el nostre municipi.

Una volta publicades les bases en el BOP s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds, i es pot consultar tota la informació en https://ayto.mutxamel.org.

El regidor Delegat de Promoció i Desenvolupament Econòmic, Antonio Sola, preveu que les ajudes arriben a noves microempreses i autònoms del municipi de Mutxamel, de sectors com comerços, perruqueries i salons de bellesa, hostaleria, serveis, i indústria, entre d’altres. Que no van poder accedir a les ajudes parèntesi de la primera convocatòria de l’Ajuntament de Mutxamel, ni a les ajudes del Pla Resistir convocades per altres municipis, amb la finalitat de contribuir al sosteniment de les despeses corrents que estos negocis han continuat suportant durant la pandèmia.

En esta Segona Convocatòria, les persones sol·licitants podran obtindre ajudes directes de 2.000 euros, als quals es podran afegir altres 200 euros per “persona treballadora afiliada a la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020”.

D’altra banda, la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Mutxamel ha manifestat que la primera convocatòria ha permés donar suport econòmic a 106 empreses i autònoms, amb un import total d’ajudes concedides que ascendix a 255.043,13 €