OBERTA LA MATRÍCULA ALS CURSOS DE L’EOI L’ALACANTÍ, ENTRE ELS QUALS ES TROBEN ELS QUE S’OFERTEN A L’AULA DE MUTXAMEL

Compartir

14/06/2019

Del 12 al 27 de juny s’ha obert el termini de matriculació ordinària, per
als cursos de les escoles oficials d’idiomes, entre els quals es troben els que
s’impartixen a les aules de l’IES L’Allusser, integrats en l’EOI L’Alacantí,
concretament el B1 (1r-2n) i B2 (1r-2n) d’anglés.

El període correspon tant a alumnes oficials com de nova matrícula. La inscripció i sol·licitud de matrícula es fa en http://www.eoi.gva.es/es/admissio-i-matricula.  A continuació s’ha de crear un usuari, si no es té ja (per a crear l’usuari s’ha d’indicar el correu electrònic, al qual s’enviarà un missatge de confirmació). Seguidament s’ha de fer la petició online, es pot demanar un màxim de 3 idiomes i fins a 50 combinacions diferents en 3 escoles diferents.

Una vegada feta la sol licitud, el 15 de juliol en la convocatòria ordinària els alumnes a qui se’ls ha assignat una plaça rebran un correu electrònic amb les instruccions per a formalitzar la matrícula.

A més a més, si no es disposa de cap titulació reconeguda, es pot fer la preinscripció a la prova de nivell per a accedir a qualsevol   nivell superior a 1A2. El període de preinscripció serà des del 12 de juny fins al 8 de setembre de 2019 a través de la pàgina web: http://www.eoi.gva.es/es/admissio-i-matricula.

La prova es farà després del 8 de setembre, segons el calendari que es publicarà en la web de l’EOI. Per a fer la prova és imprescindible pagar les taxes, que s’han d’entregar amb anterioritat a l’examen, segons les instruccions que es publicaran en la web. Si se sol·licita prova de nivell solament es podrà participar en la convocatòria extraordinària (del 16 al 19 de setembre).

 Més informació en l’EOI L’Alacantí. Horari Secretaria de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h. Entrada secundària de l’IES Haygón, passeig de los Sauces, Sant Vicent del Raspeig. Tel. 689347688. Correu electrònic: 0318313@gva.es  

Cartell matriculació (pdf)

Horari secretaria (pdf)