Obert termini inscripció proves majors 18 anys per a Graduat ESO

Imagen CSP
Compartir

El 23 d’octubre s’ha obert el termini fins al 6 de novembre perquè les persones interessades majors de 18 anys puguen presentar-se a la prova lliure per a obtindre directament el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria, que es farà el 26 de gener de 2024.

Poden inscriure’s persones que complisquen, com a mínim, díhuit anys durant l’any 2024.

Procediment de presentació de la sol·licitud d’inscripció.

  1. La inscripció de la prova contempla dos parts en el procediment, les dos preceptives, ineludibles i successives: una primera, electrònica, mitjançant la qual es realitza la sol·licitud d’inscripció, i una segona, per a la presentació d’esta sol·licitud.

En este enllaç teniu informació i com accedir a la tramitació: Sol·licitud d’inscripció per a realitzar la prova perquè les persones majors de 18 anys puguen obtindre directament el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria. – GVA.ES – Generalitat Valenciana 

També podeu passar pel Centre de Formació de Persones Adultes de Mutxamel per a rebre més informació i per a assistir a les classes preparatòries per a realitzar les proves.

L’horari de les classes és de dilluns a divendres de 19.00 a 22.00 h, situat en l’IES l’Allusser, C/ Tirant lo Blanc, 11. 965951712; correu electrònic  fpa@mutxamel.org