NATXO NÚÑEZ FARÀ EL PREGÓ DE LES FESTES DE MUTXAMEL

Mutxamel ja té pregoner per a les festes 2019. Enguany l’elecció del pregoner estava a càrrec de la Comissió de Festes i l’encarregat d’obrir, el pròxim set de setembre, les festes del nostre poble serà Natxo Núñez, músic i actor de grans obres de teatre.

Enguany l’elecció del pregoner corresponia a la Comissió de Festes i des d’esta es vol premiar persones il·lustres del municipi com és Natxo. El mutxameler va començar la seua vida en la música amb set anys en la Societat Musical L´Aliança de la nostra localitat. Va cursar el Grau Superior en el Conservatori Superior de Música Oscar Esplá d’Alacant en l’especialitat de saxofon amb professors com Israel Mira. D’altra banda, és Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat d’Alacant.
A més de músic, la seua vida com a actor va començar quan es va llicenciar en Interpretació en el Musical per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de Múrcia amb professors com Silvia Montesinos. És en este moment quan Natxo es relaciona amb figures destacades de la nostra escena i participa en musicals com Central Park West, de Woody Allen, i ha sigut part important de companyies com Enclavados Teatro o Eventime Producciones, on va participar en muntatges com Lo que sé de Shakespeare o Como cuando soplan las velas, i va aconseguir amb este últim el Premi a Millor Actor en el Festival de Teatre d’Ibi.
Durant els últims anys, ha compaginat el seu treball en el popular espectacle The Hole amb el muntatge de Las Nueve y Cuarenta y tres, que a més de ser guardonat amb el Premi al Millor Musical de Xicotet Format en els Premis World Spain, va acaparar diverses nominacions en els Premis de Teatre Musical d’Espanya i Núñez va ser finalista al Millor Actor Protagonista.
Encara que el gran somni del nostre veí mutxameler sempre va ser actuar en la Gran Via de Madrid i esta passada temporada ho va aconseguir i va formar part de l’elenc del musical El Jovencito Frankenstein. Però Natxo no es va quedar aturat i actualment forma part de l’elenc del musical Billy Elliot que pot veure’s en el Teatro Nuevo Alcalá de Madrid.

Cal destacar que en l’àmbit de la nostra festa, Natxo ha sigut integrant de la comparsa Moros del Cordó des que va nàixer, també ha participat en les nostres festes de forma activa, tant com a fester com en la col·laboració de boatos a altres comparses, i com a músic de la Societat Musical L’Aliança de Mutxamel o integrant del grup de ball Naracé. Finalment ha format part de grups de folklore, com el Grup de Danses Verge de Loreto de Mutxamel o el Grup Salpassa. En definitiva un veí del nostre poble que estima les nostres festes i les nostres tradicions però sense oblidar el seu present i futur.