Resultat sorteig de premis XI Edició de la Ruta de Tapes: Mutxatapa

banner evento
Compartir

Acta sorteig Mutxatapa 2022 (pdf)[NOU]

Torna la XI edició de la Ruta de Tapes a Mutxamel del 30 de setembre al 16 d’octubre 2022

Mutxatapa és un producte de turisme gastronòmic que amb el pas del temps s’ha consolidat com un dels principals atractius en el calendari d’esdeveniments de Mutxamel.

Després de dos anys sense poder dur a terme edicions de Mutxatapa a causa de la situació sanitària originada per la Covid-19, el mes de gener passat es va mantindre una reunió amb els restauradors locals on es va acordar començar Mutxatapa 2022 el mes d’octubre i marcar un preu de tapa i beguda de 3 euros.

Per a la Regidoria de Turisme, representada per Inmaculada Pérez Juan, realitzar de nou esta campanya és continuar complint amb l’objectiu de potenciar turísticament Mutxamel i dinamitzar els establiments de restauració del municipi, que fa de Mutxatapa una atractiva oferta turística gastronòmica.

També volem agrair a la Associació de Comerciants de Mutxamel per la seua col·laboració i a totes les empreses que hi participen en esta edició per l’aposta en este tipus de campanyes, tan vitals per a la promoció de la restauració local.

MUTXATAPA 2022

PARTICIPANTS

Mutxatapa 2022 comptarà amb 20 establiments dividits en dos grups per ubicació geogràfica. Estos són:

ZONA DEL NUCLI URBÀ:

– Pub Essen, Bar Simón, Cafeteria La Llàgrima, Bar Rosa, Cafeteria La Iglesia, Les Tapes de la Iaia, Molimar I, Molimar II, Molimar Plaza, L’Esquineta, Ripmar, Cervecería Mutxamel, Ca Pinto, Bon Profit, El Canyar de les Portelles, Cafeteria Molí i Bruno Carusso.

ZONA D’URBANITZACIONS.

– Pizzeria Belladona, Restaurant Bonalba Golf Restaurant Aeroclub.

PREMIS A LES TAPES

Es mantindrà el sistema de vots i premis d’anteriors edicions:

Premis a la millor tapa del públic:

– 1r premi.

– 2a i 3r menció espècial.

Premi a les tapes professionals:

– Tapa Més innovadora.

– Tapa Més tradicional.

– Millor Còctel.

TREN TURÍSTIC

Donat l’èxit que va tindre en anteriors edicions, es torna a posar en funcionament el Tren Turístic els  divendres i dissabtes, de 20.00 h a 22.00 h, amb la finalitat d’acostar els visitants als establiments participants i que coneguen el barri antic del municipi.

CARTILLA DE SEGELLAMENT I SORTEIG DE PREMIS

Es realitzarà un sorteig de premis entre las persones participants amb el clàssic sistema de Cartilla de segellament.

La Cartilla de segellament es compon d’una pàgina en blanc dividida per9 caselles a marcar amb els segells dels establiments que participen en la ruta. Si aconseguiu nou segells diferents, entrareu en el sorteig de grans premis.

Trobareu la Cartilla de segellament en el dors del fullet de la XI edició Mutxatapa repartits per diferents punts de Mutxamel com el Punt d’Atenció Turística (Tourist Info), les dependències municipals i diversos establiments del municipi, així com en els restaurants, bars i cafeteries que hi participen.

El termini de presentació de la Cartilla de segellament serà des del 30 de setembre fins al 21 d’octubre i la bústia de lliurament estarà situada en el Punt d’Atenció Turística de Mutxamel (Tourist Info), Passeig de la Constitució, 38, i en horari de 09.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 21.00 h.

El sorteig entre totes les cartilles participants es realitzarà el 25 d’octubre i es comunicarà pels comptes oficials de xarxes socials de l’Ajuntament de Mutxamel.

RUTES MUTXATAPA 2022          

Es mantenen el format de rutes per colors elaborades a partir de la proximitat geogràfica per a poder tastar totes les tapes que ens oferixen els establiments:

– Ruta Taronja (Zona del nucli urbà)

– Ruta Verda (Zona del nucli urbà)

– Ruta Roja (Zona del nucli urbà)

– Ruta Blava (Zona urbanitzacions)

Com és costum d’aquest esdeveniment, la presentació de Mutxatapa 2022 ha tingut lloc en un dels establiments participants, concretament en el Restaurant Ca Pinto. Aquesta presentació ha comptat amb la presència d’Inmaculada Pérez,Regidora de Turisme, José Navas, president de l’Associació de Comerciants de Mutxamel, i José Francisco Pinto, del Restaurant Ca Pinto, que han posat amb els cartells oficials i els fullets que es trobaran repartits per tot el municipi.

Esperem que residents i visitants gaudisquen un altre any més amb esta XI edició de Mutxatapa i de l’ampli ventall d’activitats d’oci que oferix el municipi.

Tota la informació relacionada amb Mutxatapa 2022 la podeu trobar en www.ayto.mutxamel.org  i en les xarxes socials de Mutxamel Turisme Ajuntament de Mutxamel.

Fullet Mutxatapa 2022 (pdf)

Bases sorteig Mutxatapa 2022 (pdf)

Acta sorteig Mutxatapa 2022 (pdf)[NOU]

Foto Presentación Mutxatapa
cartel evento