MUTXAMEL REFORÇA ELS SERVEIS DE NETEJA VIÀRIA PER A DESINFECTAR ELS CARRERS DAVANT DEL COVID 19

SERVICIOS DE LIMPIEZA VIARIA PARA DESINFECTAR
Compartir

24/03/2020

L’Ajuntament de Mutxamel ha reforçat els serveis de neteja viària des que es va decretar el Decret d’Alarma el passat dia 15 de març.

Els serveis de neteja es troben desinfectant els carrers del nostre municipi, així com tot el mobiliari urbà existent (papereres, bancs, entre d’altres).

També s’està realitzant la desinfecció en els principals punts d’afluència, com centre de salut, supermercats, farmàcies i establiments que es troben oberts al públic.

Estes desinfeccions també continuen realitzant-se en totes les dependències municipals, os es reforça la neteja, en totes les zones comunes (baranes, poms de portes, etc. ), així com en el material informàtic utilitzat pels serveis mínims decretats per a atendre el ciutadà.

Sempre complint i garantint totes les mesures de seguretat i salut, per als treballadors que es troben realitzant els serveis mínims establits.

El regidor de Serveis i Manteniment, Rafael Pastor Pastor, vol agrair a tots el treball que realitzen en estos serveis, ja que aporten un gra d’arena per a frenar esta pandèmia.