MUTXAMEL OBRI QUATRE LÍNIES D’AJUDES DESTINADES A EMPRENEDORS, COMERCIANTS I AGRICULTORS

Compartir

26/04/2018

Durant el matí d’avui, la regidora de Desenvolupament Local, Lara Llorca, ha presentat als mitjans de comunicació el conjunt de mesures per a impulsar la creació de noves empreses, l’agricultura i el comerç a Mutxamel durant el 2018.

Es tracta de quatre línies destinades a emprenedors per a facilitar-los l’inici d’una activitat en el municipi amb una quantia màxima de 2.000 euros per beneficiari; als autònoms o microempreses que ja tenen un comerç a Mutxamel i amb l’objecte que milloren la imatge interior i exterior dels seus establiments, se’ls podrà subvencionar amb una quantia màxima d’1.000 euros per beneficiari. La tercera línia està destinada a ajudar al pagament de tributs relacionats amb els establiments i l’activitat comercial a Mutxamel, amb una quantia màxima del 50% de la quota anual dels impostos de l’IBI i la taxa per recollida de residus sòlids urbans. La quarta línia és per als agricultors de la localitat, donant prioritat a aquells que conreen la varietat Tomata Muchamiel, en aquest cas la quantia de l’ajuda podrà ascendir com a màxim a 2.500 euros per beneficiari.

Aquelles persones que estiguen interessades poden accedir als documents de sol·licitud i informació sobre les bases reguladores de les ajudes en www.mutxamel.org, o en les oficines municipals de l’Agència de Desenvolupament Local, en l’Av. Carlos Soler, 64.