MUTXAMEL IMPULSA UN TALLER D’ARQUITECTURA PER A AVIVAR LA IMAGINACIÓ INFANTIL

Compartir

11/04/2018

L’Espai Jove acollirà un taller gratuït els dissabtes d’abril i maig.

L’Avinguda Carlos Soler fa huitanta anys i l’Ajuntament de Mutxamel ho celebra elaborant una maqueta de la Rambla de la mà dels més xicotets. Els xiquets pintaran i dibuixaran amb diferents tècniques per a muntar a escala els diferents edificis de l’avinguda més característica del municipi.

El taller servirà per a construir amb materials inusuals i mètodes relacionats amb els ecosistemes de la Rambla. Des de la construcció de petites estructures fins al dibuix sobre el característic paviment de la Rambla, els participants replantejaran el disseny a tots els nivells de l’emblemàtic espai urbà, des dels habitatges fins al mobiliari urbà, sempre des de la seua particular visió.

Ho faran usant materials com la plastilina amb la qual evocaran la ceràmica d’Arcadi Blasco o els teixits de Moros i Cristians. El públic infantil de Mutxamel tindrà sis sessions per a aprendre més sobre el seu entorn, alhora que es divertixen i aprenen conceptes relacionats amb la Plàstica o les Matemàtiques. L’edat recomanada per als tallers oscil·la entre els huit i els dotze anys.

El joc és l’eina perquè els xiquets coneguen el món en aquest taller creatiu i comprenguen la relació entre el disseny i el benestar. Una oportunitat perquè els infants mutxamelers somien amb la Rambla del seu futur.