MUTXAMEL CELEBRA EL REPTE 30 DIES EN BICI

Compartir

09/04/2018

Buenos Aires, Caracas, Ciutat de Mèxic, Madrid, Barcelona, Sevilla,… i Mutxamel

La Regidoria de Medi Aambient ens proposa participar en “30 dies en bici”, formant part d’una comunitat global de milers d’alegres ciclistes que creix i creix des d’abril de 2010 quan va sorgir la idea a Minneapolis que, des de llavors, té el repte de pedalear, tots junts, cada dia del mes d’abril de cada any. Es tracta del segon any que se celebra en el municipi, i en esta edició col·laboren TJ Bikes, Societat Ciclista Sant Joan i Massa Crítica Sant Joan-Mutxamel.

Durant el mes d’abril de 2018 qualsevol persona, de Mutxamel o no, que vulga dur a terme el repte, podrà registrar-se en la comunitat de 30 DB i comprometre’s a usar la bici tots els dies del mes d’abril.

Els passos per a fer el repte a Mutxamel són:

Pas 1: Adquiriu el compromís en www.grupobrotons.com.

Pas 2: Pedalegeu en la bicicleta a qualsevol part, amb qualsevol destinació. Feu amigues i amics i pedalegeu junts.

Pas 3: Compartiu les vostres històries! Tuitegeu-les amb l’etiqueta #30díasenbicimutxamel. Escriviu en el vostre blog. Feu un vídeo. Seguiu les històries d’altres ciclistes alegres i uniu-vos a la conversa (atents als nostres Social Tips per a més idees).
Pas 4: Repetiu els passos 2 i 3 durant tot abril i almenys una volta al dia. Que cada dia es convertisca en la baula d’una cadena de bicicleta.
Pas 5: Estigueu atents al calendari i la llista d’esdeveniments per a més informació sobre les marxes socials, eixides en grup i altres esdeveniments ciclistes que s’organitzen a la vostra ciutat en www.30diasenbici.com

www.grupobrotons.com.
Pas 6: El dia 28, Celebreu-ho a la Plaça Nova.

Per a rebre més informació sobre la campanya, dirigiu-vos a l’empresa Grupo Brotons: 965 95 32 16 o 30diasenbici@grupobrotons.com.

30 Dies amb bici només té una norma: pedalegeu a qualsevol part cada dia durant els 30 dies d’abril -una volta pel carrer, 20 quilòmetres fins al treball, o un passeig al capvespre, la cosa que vos vaja bé- i compartiu les vostres aventures a les xarxes.

El dissabte 28 d’abril de 2018, al matí, a la Plaça Nova, enguany el final del repte se suma a l’esdeveniment de la Plaça de l’Art amb les activitats que Medi ambient proposa: una visita guiada en bici, a les 9:30h i una festa final, amb sorteig de regals, a les 12:00h. D’esta manera, la Plaça de l’Art, en esta ocasió adopta el nom d’“En bici” i, des de les 11:00h fins a les 14:00h, comptarà amb un espai de mobilitat sostenible, on els més xicotets podran gaudir amb les bicis, els patins o els monopatins que porten.