MUTXAMEL CELEBRA EL DIA DE L’ARBRE

Compartir

29/01/2018

Els alumnes de sisé de primària dels col·legis de Mutxamel celebren el Dia de l’Arbre. Fa ja onze anys que planten en la parcel·la municipal que està situada al vesant del Calvari, entre les urbanitzacions de la Glòria i Gialma, a la qual els xiquets han batejat com a Bosc Infantil Aire Pur.

Any rere any, i a poc a poc, els xiquets i xiquetes han anat omplint l’espai amb arbres i arbustos amb l’objectiu que tots prenguem consciència dels beneficis que estos ens aporten. Alhora que ens donen l’oxigen que respirem, absorbixen el CO2, principal gas d’efecte hivernacle. Este bosc és un homenatge als arbres i al paper que fan en la lluita contra el canvi climàtic.

Enguany la Regidoria de Medi Ambient ha organitzat la celebració en tres jornades, una per a cadascun dels col·legis, Arbre Blanc, Manuel Antón i El Salvador. A més de la plantació s’han realitzat activitats didàctiques on s’aporta informació a través de jocs i activitats a l’aire lliure.

La regidora de Medi Ambient, Lara Llorca, es va acostar al Bosc Infantil per a conéixer de primera mà l’opinió dels jóvens sobre l’activitat i la seua preocupació pel canvi climàtic.