MUTXAMEL ACTUA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. UNIX-TE.

Mutxamel Actúa contra la Violencia de Género. Únete.

20/11/2019

CAMPANYA 25 NOVEMBRE
Vídeo

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència, 25 de novembre, la Regidoria d’Igualtat, ha organitzat una campanya per a tal propòsit, que té com a lema “Mutxamel Actua contra la Violència de Gènere. Unix-te.” Un missatge directe, amb el qual es vol conscienciar i sensibilitzar la ciutadania per a fer front a la violència contra les dones.

La programació s’inicià el dilluns 25 de novembre, amb un acte institucional a la porta de l’ajuntament a les 12.00h, juntament amb la participació del Conservatori Municipal Professional “Rafael Rodríguez Albert”. A més, va haver-hi un punt violeta, amb materials i informació de prevenció contra la violència de gènere.

La biblioteca municipal va oferir un estand amb llibres que pretenen sensibilitzar i previndre situacions de violència, a disposició de la ciutadania.

Per a concloure, hui 29 de novembre, a la Casa de Cultura, s’estrenarà a les 20.30h, l’adaptació de l’obra de Henrik Ibsen, “Nora. Casa de Muñecas”, dirigida per José Manuel Vidal. Una obra que qüestiona els costums d’una societat masclista juntament amb la complicada situació de les dones, que presenta com a sers submisos i fràgils.

violencia de génere