MUTXAMEL A ESCENA, IV CERTAMEN NACIONAL DE TEATRE AMATEUR

Compartir

01/06/2018

Es convoca el IV Certamen Nacional de Teatre Amateur “Mutxamel A Escena” organitzat per l’Ajuntament de Mutxamel en col·laboració amb l’Associació CINETIKA i la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana.

La localitat alacantina de Mutxamel celebra Mutxamel A Escena des de 2015. I com que, malgrat la seua curta trajectòria aposta per un festival de teatre d’aficionats i dóna, al seu torn, oportunitats de visibilitat a companyies totalment desconegudes per al públic, cada vegada més la convocatòria té una  gran acceptació i participació entre els afeccionats al teatre.

L’Ajuntament atorgarà un premi participant de 675 euros, que cobrirà totes les despeses produïdes per la representació (inclosos desplaçaments, allotjaments i dietes). A més, si els grups o companyies estan federats en la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana percebran la subvenció establida per la federació.

Els grups participants que superen la fase de preselecció, 4 com a màxim, seran els que concórreguen a la fase final del concurs que se celebrarà de l’11 al 27 d’octubre de 2018. El comité qualificador podrà determinar els grups suplents que estime oportuns.

El jurat, entre les obres seleccionades per a la fase final, triarà la Millor Obra del Certamen, dotada amb un premi de 300 €. Així mateix, s’entregaran les distincions següents, sense quantia econòmica, dotades de placa realitzada per un artista de la localitat:

-Millor Direcció.

–Millor Interpretació Femenina “Adelita del Camp”.

-Millor Interpretació Masculina “Paco Hernández”.

-Millor Actriu de repartiment “Trinidad Torregrosa”.

-Millor Actor de repartiment “José Blasco Torregrosa”.

-Millor Escenografia. Millor Maquillatge i perruqueria.

-Millor Vestuari “Severiano Perelló”

-Millors Efectes Tècnics “Juan Aracil: Juanito el Municipal”.

S’atorgarà una menció especial “Premi del Públic al Millor Espectacle” dotada amb una placa. El públic que assistisca participarà puntuant d’1 a 10 cada representació. Aquesta valoració quedarà custodiada pel secretari o secretària del jurat i es donarà a conéixer en la clausura del certamen.

Les fitxes d’inscripció per a participar en la convocatòria han de dirigir-se a l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Mutxamel. El termini de presentació finalitzarà el dia 31 de juliol de 2018.

 

Per a més informació, www.mutxamel.org, tel 965955910, av. Carlos Soler 64.