LLIURAMENT DEL PREMI DEL IV CONCURS DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA FESTERA DE MUTXAMEL

foto noticia

08/11/2021

El parc va sonar a ritme de pasdobles

Diumenge passat 7 de novembre es va celebrar l’acte de lliurament de premis i el concert del IV Concurs de Composició de Música Festera de Mutxamel, al parc el Canyar de les Portelles.

La Societat Musical l’Aliança de Mutxamel ha sigut l’encarregada d’interpretar les tres peces finalistes del concurs que cada any va guanyant més participació. A l’acte van acudir els membres del jurat, l’Alcalde, el Regidor de Festes juntament amb el President de la Comissió de Festes que van entregar els premis.

            El jurat es va reunir el passat 6 de juny que es va encarregar d’escoltar i analitzar les 36 obres que es van presentar a concurs. Després de moltes deliberacions es va decidir que l’obra guanyadora fora “Setembre” composta per Román García Montaner, amb un premi econòmic de 2000 €.

            La dues obres finalistes que van obtindre un primer esment especial amb “Reditus” de Jesús *Ufano Cervantes amb un premi econòmic de 250 € i el segon esment especial va ser per a “Tiginta” d’Oscar Sempere Francés amb un premi econòmic de 250 €.