LLIURAMENT DE PREMIS DELS CONCURS D’APARADORISME “MUTXAMEL A L’ESTIU 2019”

Compartir

03/10/2019

L’1 d’octubre es van lliurar els premis als tres millors aparadors estiuencs del Concurs d’aparadorisme: “Mutxamel a l’estiu 2019”, impulsat per la Regidoria de Promoció i Desenvolupament Econòmic, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Mutxamel, amb la finalitat de reconéixer l’esforç realitzat pels comerciants de la localitat per mantindre atractius els aparadors dels seus establiments en la campanya comercial d’Estiu.

El jurat va valorar dels aparadors  la il·luminació, interior i exterior; la creativitat i originalitat emprada en la decoració i muntatge; el colorit emprat per a formar una imatge estiuenca i la forma de disposició i l’atractiva presentació dels productes.

En l’acte de lliurament, l’alcalde i el regidor de Promoció i Desenvolupament Econòmic van agrair als  comerços que han participat l’esforç i la dedicació emprada per presentar-s’hi,  perquè han contribuït amb això a millorar l’estètica comercial dels establiments del municipi.

El concurs establia dues categories de premis:

  1. Premi del jurat, amb un primer premi dotat amb 500 € i un segon premi dotat amb 250 €, per als dos establiments millor valorats.
  2. Premi del públic dotat amb 250 € per a l’aparador presentat que més haja agradat a la ciutadania.

El procés de participació ciutadana, per a triar el que més ha agradat al públic, es va dur a terme mitjançant l’emissió de vots. Votacions efectuades de forma electrònica a través de la pàgina web mutxamel.org i de forma presencial en urnes situades a l’Ajuntament de Mutxamel entre l’1  i el 31 de juliol de 2019.

L’aparador dels comerços presentats a concurs que més ha agradat al públic, i ha obtingut el premi del públic, dotat amb 250€, ha sigut el del saló de bellesa Perruqueria ARACIL, de Mónica Aracil Mora, situat en el C/de Serra de la Grana, 10 local baix de Mutxamel.

Com a resultat després de la visita realitzada pels membres del jurat, els dos aparadors d’establiments comercials diferents que obtenen la condició de finalistes i guanyadors dels PREMIS DEL JURAT indicats en la base sisena del “Concurs d’aparadorisme: Mutxamel a l’Estiu 2019” són els següents:

El segon premi, dotat amb 250 € ha sigut per a l’establiment de “Moda i complements Chic para ti, de María del Carmen Caparrós Gis”, situat en l’Av. Carlos Soler, 43-1 de Mutxamel.

I el primer premi, dotat amb 500€, l’ha guanyat l’Administració de Loteries Núm. 2 El Campanar de Mª Dolores Díez Brotons, situada en Av. Gran Via de València, 14 de Mutxamel.