LLIURAMENT DE DIPLOMES DEL CURS “FONTANERIA I INSTAL·LACIÓ DE CLIMATITZACIÓ” PER A DESOCUPATS

Compartir

14/05/2019

El passat 7 de maig, 20 aturats de Mutxamel van obtindre el seu certificat després de rebre la formació en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, de 6 hores, en l’especialitat “Fontaneria i Instal·lació de Climatització”. A la clausura del curs i lliurament de diplomes van acudir la regidora de Promoció i Foment Econòmic de l’Ajuntament de Mutxamel, Lara Llorca Conca, i el president, Ramón Jerez, i la secretària general, Mercedes Girón, de la Federació Provincial d’Empreses de la Construcció i Indústries Afins d’Alacant (FECIA).

El curs va ser organitzat per la Fundació Laboral de la Construcció (FLC) i FECIA, en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local de Mutxamel i finançat per la Diputació d’Alacant.

La formació rebuda, obligatòria per a poder treballar en el sector de la construcció, permet als aturats poder elevar el seu nivell de qualificació i augmentar la seua professionalitat i polivalència.

Per a poder realitzar la citada especialitat, era un requisit que els alumnes desocupats estigueren en possessió del curs de Prevenció de Riscos Laborals de 20 hores de duració en qualsevol de les especialitats del sector.

Des de principi de l’any 2019, l’Ajuntament de Mutxamel ha impartit 5 cursos, i un total de 84 alumnes desocupats han pogut participar en la formació. A causa de la demanda actual, el mes vinent de juny està programat realitzar un nou curs de prevenció de riscos laborals de 20 hores de duració. Qualsevol aturat interessat ha d’acudir a l’Agència de Desenvolupament Local per a realitzar la inscripció i comprovar que complix amb els requisits de participació.