LLIURAMENT DE DIPLOMES DEL CURS “CORSERVACIÓ I EXPLOTACIÓ DE CARRETERES”

Compartir

El passat dia 16 de juliol, un total de 25 desempleats van obtindre el diploma acreditatiu en matèria de prevenció de riscos laborals, de l’especialitat “Conservació i explotació de carreteres” amb una duració de 20 hores.

El curs va ser organitzat per la Fundació Laboral de la Construcció (FLC) i Federació Provincial de la Construcció d’Alacant (FECIA), en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Mutxamel.

Els diplomes van ser lliurats pel regidor de Promoció i Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Mutxamel, Antonio Sola Suárez, conjuntament amb el president i la secretària General de FECIA Alacant, Ramón Jerez i Mercedes Girón.

La formació rebuda, que és obligatòria per a poder treballar en el sector de la construcció, permet als aturats poder elevar el seu nivell de qualificació i augmentar la seua professionalitat i polivalència.

Aquesta formació forma part d’un programa de cursos que es realitzaran a l’Ajuntament de Mutxamel durant els mesos de juliol i setembre de 2020.
Els pròxims cursos s’impartiran a l’Auditori del Centre Social José Bernabeu i són els següents: “PRL de Treballs de muntatge de prefabricats de formigó en obra” del 21 al 24 de setembre, “PRL Col·locació de materials de cobriment” de l’1 al 4 de setembre i “PRL Aparells elevadors” del 25 al 30 de setembre, tots els cursos dirigits a aturats i en horari de 9.00 a 14.00.

Dins de la formació programada i finançada en aquest cas per l’Ajuntament de Mutxamel ens trobem amb els cursos següents: “Carretó elevador de forca amb càrrega en voladís fins a 10.000kg” del 15 al 16 de setembre i “Operador de plataformes elevadores mòbils” (PEMP) tots dos cursos combinats amb hores de formació teòrica i pràctica.

Qualsevol persona desempleada, interessada a realitzar aquesta formació, ha de contactar amb l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Mutxamel al telèfon 965.95.59.10 ext. 561 / 563 o als correus electrònics cdiaz@mutxamel.org / bgimenez@mutxamel.org.

Diplomas