L’IES L’ALLUSSER ACULL L’EXPOSICIÓ DE L’ACADÈMIA VALENCIANA DE LA LLENGUA SANT VICENT FERRER VALENCIÀ UNIVERSAL-ESCRIPTOR DE L’ANY 2019

exposición itinerante de la Acadèmia Valenciana de la Llengua Sant Vicent Ferrer
Compartir

18/11/2019

Del 15 al 21 de novembre es podrà veure a l’IES L’ALLUSSER l’exposició itinerant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua Sant Vicent Ferrer – Valencià universal. Escriptor de l’Any 2019. On es presenta en catorze panells la importància de Vicent Ferrer tant en l’àmbit religiós com en el polític i cultural del seu temps.

La mostra estarà oberta al públic de 18 a 20.30 h al rebedor de l’IES L’Allusser i el dilluns 18 de novembre a les 20 hores tindrà lloc una visita comentada a l’exposició, que comptarà amb un recital de cançons valencianes a càrrec d’Herminia Ripoll i Sara Brimes del Cor de Cambra Óscar Esplá de Mutxamel.

L’Ajuntament de Mutxamel, participa un any més en el projecte de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua que sota el títol d’Escriptor de l’Any difon l’obra d’un autor o autora significatiu en les lletres valencianes, i vol així commemorar que el 20 de novembre se celebra el dia de les lletres valencianes, perquè en eixa data va eixir la primera edició del Tirant lo Blanch, i que el 23 de novembre la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià fa 36 anys que es va aprovar.

l’exposició itinerant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua