LAS SIN SOMBRERO

recital las sin sombrero

22/10/2019

La Regidoria d’Igualtat, amb motiu del Dia de les Escriptores, que se celebra el primer dilluns pròxim a la festivitat de Teresa de Jesús, el 15 d’octubre, va voler celebrar-ho divendres passat 18 d’octubre amb un recital poètic-musical original de Juan A. Olmedo i la pianista María Matas, juntament amb la participació d’alumnat dels centres IES Mutxamel i IES L’Allusser, a l’Auditori del Centre Social José Bernabéu Alberola.
El recital va ser un homenatge a les dones de la Generació del 27, conegudes com Las Sin Sombrero. Un recital amb la finalitat no solament d’aproximar l’obra d’estes dones a la població més jove, sinó reivindicar les seues obres i rescatar-les de l’oblit, atorgant-los la importància que els correspon en la Història i en la Cultura, per la qualitat de les seues obres artístiques.
L’acte va ser un èxit, tant per l’assistència del públic, com per les interpretacions de l’alumnat que va recitar els poemes seleccionats d’estes dones. Així doncs, es va tindre l’oportunitat d’escoltar poemes de Concha Méndez i Rosa Chacel, entre moltes altres.