L’AJUNTAMENT REIVINDICA MILLORES EN EL TRANSPORT INTERURBÀ

Foto concejal
Compartir

L’Ajuntament de Mutxamel aprova per unanimitat la millora del transport a Mutxamel a través d’una Declaració Institucional remesa a la Conselleria de Mobilitat i a les Corts Valencianes.

El regidor de Transports, Rafael Pastor, indica que reiterem la falta de comunicació directa que té el municipi amb la Platja de Sant Joan, i sol·licitem que la Línia 31 es mantinga tot l’any, així com amb la Universitat d’Alacant, reposant el servei de les Línies C54 i C55.

Amb esta sol·licitud també es reclama la reposició de la Línia 26 que unia la Urbanització L’Horta amb el centre d’Alacant, i que el Govern Valencià va eliminar l’1 de juliol de 2015, juntament amb la instal·lació d’una llançadora de la L23 que vaja directament a Alacant sense passar per l’Hospital de Sant Joan, cada mitja hora aproximadament. Tot això unit a la suma de la reivindicació ciutadana per a sol·licitar el TRAM a Mutxamel. L’edil Pastor afig en este sentit que s’ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana que consigne en els Pressupostos de 2021 una partida econòmica per a l’estudi i redacció del projecte per al TRAM al municipi amb l’Hospital.

La Declaració de l’Ajuntament de Mutxamel reivindica que, després de la remodelació del transport interurbà en l´Alacantí, Mutxamel s’ha vist perjudicada en la falta de vertebració de la comarca, continuant exigint el que és just i demanant solucions a les deficiències de mobilitat entre municipis.