L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL REP UNA SUBVENCIÓ DEL PROGRAMA EMPUJU

Imagen CSP
Compartir

01/06/2018

L’Ajuntament de Mutxamel va sol·licitar, al mes d’abril de 2018, el programa EMPUJU- Programa de subvencions d’ocupació destinades a la contractació de persones jóvens per a entitats locals, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, per a l’exercici 2018. (SERVEF).

En este cas, a l’Ajuntament se li ha concedit una subvenció per import de 24.140,76€ per a la contractació d’un/a aturat/a durant 12 mesos a jornada completa, amb una titulació de Llicenciat/Grau en Publicitat i Relacions Públiques per a realitzar funcions pròpies de la seua titulació en les xarxes socials i amb data prevista de contractació aproximadament a principis de juliol.

Les persones destinatàries finals d’estes subvencions són jóvens majors de 16 anys i menors de 30 que figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana i tinguen la condició de beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
En breu s’iniciaran les gestions amb el SERVEF per a la contractació de l’aturat/ada i publicarà l’oferta d’ocupació al centre SERVEF corresponent, i la selecció posterior.