L’AJUNTAMENT DE MUTXAMEL REP UNA SUBVENCIÓ DE 14.540’60 € PER AL FOMENT DEL VALENCIÀ DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ, CULTURA I ESPORT.

Imagen AVIVA Mutxamel
Compartir

23/11/2020

L’Ajuntament de Mutxamel ha rebut una subvenció de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de 14.540’60 €, dins de la convocatòria d’ajudes econòmiques per al foment de valencià destinades a mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana i el Carxe.

L’Ajuntament de Mutxamel mitjançant l’Agència de Promoció del Valencià Aviva-Mutxamel realitza activitats de promoció i dinamització del valencià dins de les dependències municipals i en l’àmbit municipal. Entre les tasques destaquen la traducció i correcció de documents, l’edició de la pàgina web de l’Agència de Promoció del Valencià De fil i cotó i les campanyes realitzades entre els col·lectius educatius i associatius de la localitat.

Entre les activitats que s’han realitzat amb la col·laboració de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua destaquen les exposicions itinerants de l’AVL, dedicades l’any 2019 a Sant Vicent Ferrer i en 2020 a Carmelina Sánchez-Cutillas.